UUTISET

10.9.2018 KERAVAN SIRKUS MARKKINAT

Tällä kertaa kesän ajot loppuivat sirkusmarkkinoille. Markkinoilla oli Suomen tivoli ja kaikkea muuta meidän lisäksi sirkus aiheista toimintaa kuten posetiivari ja puujaloilla käveleviä tyttöjä. Sää suosi vieläkin vaikka oltiinkin jo syyskuun puolella. Keravalainen yleisökin oli hyvin mukana esitykset ja tunnelma oli mukavan leppoisaa.. Joten jospa ensi vuonna taas nähtäisiin siellä mista pallo on lähtenytkin sirkuksista.

21.7.2018 BIG WHEELS

Pieksämäki ja sen yleisö ei pettänyt meitä tälläkään kertaa. Aivan mahtava paikka ajaa surmanajo esityksiä. Tapahtuma senkun laajenee vuosi vuodelta ja tuttujakin näkyy entistä enemmän yhdessä suomen suurimmasta autotapahtumassa. Mielenkiintoinen tapahtuma ja hienossa paikassa. Suosittelemme.

15.7.2018 AMERICAN BEAYTY CAR SHOW

Tällä kertaa lähdimme ensimmäiselle ulkomaan keikalle! Tapahtuma oli kerrassaan hieno. Paljon erilaisia kulkineita hienoissa linna maisemissa. Meidän ajot olivat lentokentällä kiihdytys ajojen yhteydessä. Kuskit olivat nestehukan partaalla ajojen jälkeen koska lämpömittari varjossakin näytti 34 astetta.

10.6.2018 PORIN PUUVILLA

Puuvillan superlauantai tapahtumasta kotiuduttu ja Jarnon ensi esitykset hoidettu kunnialla. Tapahtuma oli aurinkoinen ja niin oli Porilainen yleisökin. Kiitos ja kumarrus.

8.6.2018 KULJETTAJAN MUUTOKSIA KAUDELLE 2018

Seuraavaksi uutistiedotus Cageriderssissa kuljettaja muutoksia:

Pitkän ja kunnioitettavan uran tehnyt stunt- ja surmanajaja Pasi "Hepe" Heikkilä on päättänyt siirtyä "eläkeukoksi" ja leppoisampien harrastusten pariin, joihin ei ainakaan vielä toistaiseksi liity surmanajo teräspallossa.

Eihän sitä ikinä tiedä kauanko mies jaksaa pysyä erossa 2-pyöräisistä. Mutta sitä odotellessa uudistunut Cageriders haluaa kiittää, kumartaa ja toivottaa mukavia eläköitymispäiviä.

Ei syytä huoleen surmanajo ei ole Suomesta kuitenkaan loppumassa. Uusi kuljettaja on löytynyt ja rankka korkeanpaikan-ajoleiri on käyty läpi Kainuun jylhissä maisemissa ja uusi surmanajo-show on valmis esitettäväksi.

Manttelinperijäksi ja suurien ajosaappaiden täyttäjäksi on valikoitui Kajaanilainen pitkän linjan "moottoripää" Jarno Karanto

Tulkaahan kaikki katsomaan miltä uudistunut show näyttää ja miten uusin surmanajaja pärjää teräspallossa


POWER TRUCK SHOW 14.8.2017

24.7.2017 BIG WHEELS

Big wheels tapahtuma on kyllä hieno. Amerikan autot,klassikko autot ja Jenkki rekat samassa puistossa järven rannalla. Porukkaa riitti yllin kyllin ja ilta bileet olivat wanhassa veturitallleissa joten miljöö oli kohillaan. Tämän lisäksi yleisö on aina ollut Pieksämäellä erityistä ja sitä oli paljon kuten kuvasta näkee.

17.7.2017 KEURUUN  MARKKINAT

Keuruun kauniissa maisemissa pidetyt markkinat olivat mahtavat upean sään ja hyvän yleisön ansiosta. Tunnelma perinteinen markkina fiilis ja illalla oli vielä lavatanssitkin. Näimme myös legendaarisen surmanajajan Kalevi  Suurosen joka kuvassa kanssamme.

10.7.2017 IMATRANAJOT PITSTOP PARTY

Viikonloppu vierähtikin tällä kertaa moottoripyörä kilpailuissa ja niiden viereen järjestetyillä festareilla. Olimme ensimmäistä kertaa imatralla käymässä ja paikka olikin kyllä hieno. Oli virtaava joki vieressä ja tapahtuma keskellä kaupunkia mutta puistossa vielä nkun näkyi semmoinenkin ihme kuin aurinko niin olihan siinä viihtyisää. Jospa ensi vuonna uudestaan.

1.7.2017 RIVERSIDE TRUCK MEETING

Jo Melkein perinteisesti olimme ajamassa riversidessa ja tänä vuonna tapahtuma olikin siirretty Porvoon sijasta Loviisaan jossa olikin sitten hieno puisto tyylinen Merenranta paikka johon näyttely kalusto saapui. Täytyy sanoa että mukavan rauhallinen ja viihtyisä paikka rekka tapahtumalle. Suosittelen.

8-9.4.2017 ÄIJÄ PÄIVÄT

Tämä vuosi avattiin äijäpäivillä Kuopiossa Matkuksessa. Sää toi omat mausteensa joka oli arvattavissa. Lauantai oli kuin kesäpäivä ja sunnutai muistutti kevään synkemmästä puolesta. Tapahtumaa riitti viikonlopun aikana ja varsikin kuskeista huolehdittiin paikka kunnalla hyvin. Kiitos matkus kiitos kuopio.

22.8.2016 JÄNKHÄLLÄ JYTISI

Tänä vuonna kesäkautemme päättyi poikkeuksellisesti Saariselälle eikä Turkuun kuten yleensä. Olimme siis Lapissa järjestettävässä Jänkhällä jytisee tapahtumassa jo toista kertaa, tosin tänä vuonna vuorossa oli Tulta ja Stunttia esitys joka piti sekä yleisön että kuljettajat lämpimänä. Tapahtuma oli edelleen viihtyisä eikä sääkään meitä ihmeemmin kiusannut ja ihmiset olivat oikein kohteliaita joten eipä ollut mitään valittamista. Näihin kuviin ja tunnelmiin. Kiitos kuvasta Motouutisten toimittajalle.

.

19.7.2016 KARJUROCK

Tällä kertaa pääsimme uusille aluevaltuksille kun lähdimme Uudenkaupungin suuntaan ja siellä pidettävään Karjurock-festareille. Festarit olivat mahtavassa miljöössä keskellä maalaismaisemaa. Ajomme sujuivat ongelmitta, mitä nyt hieman sade haittasi yhtenä päivänä mutta rokki soi kolmen päivän ajan ja porukka viihtyi eli perus festivaali meininki. Kuvassa rohkea uhrimme Pete Parkkonen pallon sisällä.

4.7.2016 RIVERSIDE TRUCK MEETING

Porvoossa järjerstetty rekka-autojen kokoontumis ajo oli tuttu paikka meille. Pari vuotta oli vierähtänyt viime käynnin jälkeen, siinä ajassa näytti siltä että tapahtuma oli laajentunut ja autojen maalauksien taso oli noussut. Täytyy sanoa että kerrassaan huikeaa oli maalareiden työt. Erittäin suositeltava tapahtuma rekoista ja erikois maalauksista kiinnostuneille.

3.5.2016 MOOTTORIWAPPU

Vappu vietettiin jo toistamiseen Tornion suunnalla ja esiintymis paikkana toimi edellisvuoden tapaan Toranda ja moottoriwappu. Viime vuodesta poiketen olimme ajamassa Surmanajo esityksen sijasta Stuntshown. Keli oli tällä kertaa puolellamme ja tapahtumasta jäi todella hyvä maku.

22-23.4.2016 RUKA SPRING BREAK

Nyt on sitten kausi 2016 avattu! Vuoden ensimmäinen reissu suuntautuikin sitten Rukalle asti jossa meitä odotti mahtavat juhlat, melkein festarit monot jalassa. Ihmisille oli tarjolla kilpailuja ja esiintyjiä laidasta laitaan ja meininki oli kohdillaan myös porukan vaatetuksesta lähtien. Suositeltava reissu jos haluat laskea ja bailata kunnolla samalla reissulla.

 

20-23.8.2015 TURUN MESSUT

Turun messuilla kävimme viimeksi ajamassa pallo keikan, mutta tänä vuonna esittelimmekin taitojamme mönkijän sekä moottoripyörän kanssa stunt esityksessä joka sisälsi myös tulitaiteilua eri muodissaan. Tapahtuma oli pitkä ja esityksiä paljon joten loppu ajasta alkoi suojista huolimatta olla kädet mustelmilla tuliseinän läpi ajosta johtuen. Turkuun näytti taas tämänkin vuoden kesä kausi päättyä kuten lähes aina.

12-16.8.2015 JÄNKHÄLLÄ JYTISEE

Tulipas jälleen pitkäreissu ja punahilkkamme näki kilometrejä toisensa jälkeen. Ikinä emme näin pohjoisessa ole käyneet, mutta kyllä reissu kannatti. Kokoontumis ajon ihmiset olivat todella mukavia ja silmin nähden innoissaan ajostamme. Myös puitteet ja maisemat olivat jänkhällä kohdillaan. Kovin kaveri tuli paikalle Puolasta jollain kaksi tahti kevarilla jonka matkavauhti oli 45-55. Alla kuva kysyisesta laitteesta.

31.7-1.8.2015 KUOPIO ROCKCOCK

Odotimme jälleen aina niin hyväksi havaittua Kuopio rokkia ja olihan meno kovaa, joskaan ei niin kovaa kuin aiempina vuosina. Tähän varmastikin syynä tänä vuonna oli aika kurja sää, mutta kovimpia rokki tyttöjä ja ukkoja se ei paljoa kuitenkaan haitannut.

20.7.2015 BIG WHEELS

Viime vuonna kävimme ensimmäisen kerran Pieksämäellä ja meininki oli uskomaton. Yleisö,autot ja tunnelma oli todella hieno. Tänä vuonna menimme paikanpäälle ja mietimme olisiko sama fiilis vielä tallella ja olihan se. Ja porukkaa vielä enemmän. Kaikki ennätykset uusiksi ja niin katsojien kuin autojen lukumäärän suhteen. Lopuksi täytyy kiittää paikan päälle saapunutta yleisöä koska teidän hyvä tunnelma tarttui myös kuskeihin ja jää kyllä mieleen.

6.7.2015 JYSÄRI FESTIVAALI

Jysäri takana ja olihan muuten pippalot. Täytyy sanoa että muutaman tapahtuman kiertäneenä kaiken näköistä on tullut nähtyä, mutta tämä oli omaa luokkaansa. Suomalaiset ihmiset tanssi ja paljon. Ihmiset olivat pukeutuneet teeman mukaan ja kaikilla näytti olevan hyvä meiniki. Suosittelen.

29.6.2015 HIMOS ISKELMÄ

Himoksella pidetty iskelmä festivaali tarjosi paljon nähtävää sillä esiintyjiä oli yli neljäkymmentä. Ja ihmisiähän paikalla riitti jo torstaina paukkui uudet ennätys rajat rikki ja koko viikonlopun aikana päästiin n.40 tuhannen ikävijän lukuihin eli juttu kavereita paikalla kyllä riittää. Lopuksi kuva päälavalta jossa oli meno ja meininki välillä aika vauhdikasta.

22.6.2015 HIMOS JUHANNUS

Kolme päivää festereita ja suomen perinteistä kesäkeliä eli vettä. No onneksi paikkana oli himos ja asfaltoitu piha ei saanut tapahtumasta muta paini tapahtumaa. Toinen lava oli myös teltta johon mahtui n.5000 ihmistä ja siellä oli tunnelma aika huipussaan, kun taas tuli ulko lavan vuoro ja vetäjä oli suosittu niin näytti ettei sateellakaan ollut väliä.. No kaikkiaan hieno reissu ja katsotaan mitä ensi viikonlopun Iskelmä festivaali tuo tullessaan paikkanahan siis jälleen Himos!

8.6.2015 PEDERSÖRE TRUCK MEET

Tällä kertaa matkamme suuntautui paikkaan josta emme aiemmin olleet kuulleetkaan ja paikkahan oli siis Lillby. Suomenmaalla kyllä pysyimme, mutta kieli oli vaihtunut ruotsiksi. Tapahtuma oli rekka-autojen kokoontumis ajo ja tarjolla oli moottorin pärinää. Stuntridingia,Driftingiä ja Surmanajoa eli melkoista menoa oli katsojille tarjolla.

25.5.2015 LAHDEN MP MESSUT

Ensimmäistä kertaa järjestetyt Lahden moottoripyörä messut houkuttelivat paikanpäälle n.6000 ihmistä jotka olivat hienosti mukana esityksissämme. Paikalla oli myös Teatteri esityksiä ja SFT:n pojat ajelivat esityksiä viikonlopun aikana. Jännitystä tuli myös kuskeille kun sunnuntaina meni toisesta pyörästä takapyörän laakeri, mutta siitä löydätte enemmän tietoa meidän facebookista.

18.5.2015 BACKWOODS CRUISING

Nyt käytiinkin Kajaanissa jossa oli Tuning auto näyttely jonne sekaan mahtui kuitenkin myös jonkin verran moottoripyöriä sekä muutama jenkki. Tapahtuma sujui hienosti auringon lämmittäessä.. Me ajoimme pari esitystä ja porukkaa oli kuin pipoa. Melkein 6000 ihmistä oli saapunut paikan päälle katselemaan autoja. Hieno tapahtuma josta jäi hyvä mieli. Kiitos.

12.5.2015 ST.MICHEL CLASSIC

Viimeisin reissumme suuntautui Mikkelin suuntaan ja odotimme tapahtumaa innolla, sillä muutama vuosi sitten Mikkelin reissumme oli mukava ja ihmiset todella ystävällisiä. Tapahtuma sisälsi nimensä mukaisesti klassikoita. Nähtävissä oli jenkkejä, prätkiä, traktoreita, rekkoja ja tietysti europpalaisia ja japanilaisia auto klassikoita. Erityis kiitokset täytyy lähettää JS-Motorssille siitä syystä että lauantai illan viimeisessä esityksessä pyörästämme hajosi takapyörän laakeri, mutta onneksi JS-motors avasi ovensa ja auttoi meidät hädästä joten esitykset saatiin ajettua hienosti.

26.4-3.5.2015 LAPIN REISSU

Käytiin heittämässä vähän pidempi reissu tuolla Lapissa. Ensin suuntana oli Kemi jossa olimme Prima-Raudan Vauhtipäivillä josta suunnistimme kohti Torniota ja siellä tapahtuman nimi oli Moottoriwappu. Tapahtumaahan riitti reissussa ja mieleen painuvimpina ehkä meidän kaiuttimen varastus. Kaiutin hävisi yön aikana mutta onneksi paikallinen "etsivä toimisto" löysi kajarin saman päivän aikana eikä näin kalusto tappiota syntynyt ja matkamme jatkui. Lapissa meille oli hyvä kohtelu ja yleisö tuntui arvostavan kovasti meidän ajoamme. Kiitokset reissusta. Kuva otettu Torniosta.

16.3.2015 SEINÄJOKI BIKESHOW 2015

Seinäjoki tarjosi meille hyvät järjestelyt ja paljon toinen toistaan näyttävämpiä pyöriä. Pyöriä olikin kuljetettu paikan päälle pitkiäkin matkoja ja se näkyi myös näyttelyn tasossa. Yleisö Seinäjoen messuilla oli koko viikonlopun ajan todella hyvin mukana. Tapahtumasta jäi hyvä maku ja toivotaan että ensi vuonna pyöriä on vieläkin enemmän ja entistä kiiltävämpiä


10.2.2015 VUODEN ENSIMMÄINEN KEIKKA TAKANA

Vuoden ensimmäinen keikka ajettiin Karhuhallissa Pori Motorshow tapahtumassa. Aloitus paikka oli mukava siinä mielessä että emme ole ennen käyneetkään keikalla Porissa joten tulipahan nähtyä sikäläistä meininkiä. Yleisöä riitti hienosti läpi viikonlopun ja näkyipä seassa vanhoja tuttujakin. Tapahtumasta jäi kyllä hyvä fiilis ja toivotaan että ensi talvena vastaavanlaiset rytinät jatkuvat.

 

11.11.2014 LEVIN TALVIKAUDEN AVAJAISET

Levin reissusta tuli todellinen extreme reissu koska tykkilumi tarttui pallon pintaan niinpä sitten harjailun ja renkaiden lämmityksen, joka muuten tapahtui kosaanilla päästiin ajamaan show. Tapahtuma oli mukava ja tunnelma Levillä oli varsinkin todella hieno.. Pääsimme reissulla myös tutustumaan Levirally Centerin tiluksiin ja täytyy todeta että on hienot mestat. Eli jos Leville olet matkalla niin käykää katsomassa myös Rallycenterin tarjoama ohjelma.

15.9.2014 TURKKUSEX JA KESÄKAUSI OHI.

Kolmatta kertaa peräkkäin päätimme kesä kautemme Turkkusex tapahtumaan joka oli jälleen hieno. Tällä kertaa pihalla oli live bändi soittamassa, ihmiskatapultti testaamassa ihmisten rohkeutta ja tottakai mekin näytimme parastamme sillä showtamme lisämaustoi tapahtuman päätähti Jesse Jane sekä tietysti mahtava tulennieliä Ivizia! Sisällä olikin Erotiikan nälkäisille ihmisille siitten yhtäsun toista mutta kerrottaan niitä juttuja sitten eri sivustoilla :) Mutta mitä mahtava tapahtuma jota suosittelemme käykää taas ensi vuonna niin ette jää kylmäksi. Tässä vielä parit fotot pelipaikoilta.

28.8.2014 TAMPERE JA TURKU

Tulevana viikonloppuna Cageriders on nähtävissä Tampereen Sportia Pekan tukku torilla ja siitä viikon kuluttua eli 5-6.9 onkin vuorossa näillä näkymin kesä kauden viimeinen keikka perinteisesti Turkkusex messuilla missä show on aina ollut omaa luokkaansa eli ei muuta kuin tervetuloa katsomaan.

25-26.7.2014 KUOPIO ROCKCOCK

Tänä vuonna ei ole tarvinnut jännittä sateiden kanssa eikä tarvinnut kuopiossakaan, hellettä riitti kasaamisesta aina purkuun asti. Pallon purun aikana tosin tuli aivan järjetön myrsky puoleksi tunniksi ja virkisti siinä vaiheessa jo helteen loppuun uuvuttamia kuskeja. Tapahtuma itsessään oli jälleen hieno rokkia riitti ja tunnelma oli hyvä, pidettiinhän festari vielä järvenrannalla ja tänä vuonna ihmisille oli luvallinen paikka käydä uimassakin. Tässä vielä kuva loppuun myydystä alueesta kun Scorpions vetää.

19.7.2014 BIG WHEELS

Pieksämäellä järjästettävä Bigwheels tapahtuma oli aika huikea juttu. Kylä oli rauhallinen kun menimme edellisenä päivänä kasaamaan palloa. Seuraavana päivänä kuin salaman iskusta paikalla olikin arvioiden mukaan n.1150 autoa ja noin 14000 ihmistä käsittämättömän hieno tapahtuma jossa tunnelma oli kohdallaan ja kalustoa oli näyttelytasoisesta rotta lookkiin asti. Suosittelemme tapahtumaa kaikille.

11-12.7. 2014 PIONEERI FESTIVAALI

Pioneeri festivaali tapahtuma oli meille uusi tuttavuus joka oli järjestetty pioneeri puistoon Korialle. Tapahtumassa oli soittamassa hyvä nippu kotimaisia rock artisteja ja muutama muunkin genren esiintyjä oli paikalla. Viikonloppu oli kyllä meidän mieleen ja rock tapahtumana hieno sekä musiikin että varsinkin tunnelmansa ansiosta.

30.6.2014 NYT ON AJETTU JA REISSATTU

Kausi avattiin tohinalla ja käytiin heti juhannuksen jälkeen Rovaniemellä kauppakeskus Revontulen yötön yö-tapahtumassa. Olipa muuten mukavaa sakkia tuo pohjoisen porukka! Tapahtuma sujui hienosti ja kuvattiin jopa hieman musiikkivideota josta jaamme lisätietoa videon valmistuttua. Sieltä sitten lähdettiin suoraan Suomen toiselle puolelle Riverside Truck meetingiin Porvooseen ja sielläkin meno oli kohdallaan, kuten rekkatapahtumissa yleensäkin. Sääkin oli suosiollinen koko tapahtuman ajan. Kalusto oli tyyliteltyä ja puunattua eli mukavaa katsella. Tätä tapahtumaa suosittelemme etelässä asuville raskaasta kalustosta kiinnostuneille. Kuva rovaniemeltä ennen tapahtuman alkua.


 

11.10.2013 HIEMAN KOTISIVU PÄIVITYKSIÄ KUVIEN MUODOSSA

Nyt on saatu sitten laadukkaampia kuvia kiitos Petri Juola PJMotormedian! Mies teki kesällä esimerkillistä työtä ja suosittelemme hänen palveluitaan myös muille!

 

6-7.9.2013 OLI KESÄN VIIMEINEN KEIKKA JA SYYS KAUSI ON ALOITETTU HUOLLON JA TREENIN PARISSA

Kesäkauden viimeinen keikka oli Turussa TurkkuSex tapahtumassa. Show oli hieman erilainen ja erityisen näyttävä sillä pallon sisällä vieraili pari oman alansa ammattilaista nimittäin maailman paras tankotanssia Pantera Blacksmith ja huikeita tulistuntteja suorittanut Ivizia! Kesän keikat siis sujuivat hyvin ja nyt kuskit sekä kalusto pistetään huoltoon eli fysiikka treenit ovat alkaneet kuljettajille ja moottoripyörät sekä kuorma-auto pääsevät hyvin ansaitulle huolto tauolle. Tulipa Ivizian tulen puhaltelusta niin hienoja ideoita että saa nähdä treenataanko jo syksyn aikana uusi show...

 

26.8.2013 TURUN MESSUT KOETTU

Turun messut tarjosi sitten tämän vuoden monipuolisimman tapahtuman sillä paikanpäällä oli sitten ihan kaikkea! Pari esimerkkiä. Työ koneita,Ralli simulaattori, Pelastus näytöksiä, Armeijan näytöksiä, Muotinäytöksiä, Kanien paijaus piste, Bändejä , Taikureita, Ralli autoja ja saunoja.... siis ihan kaikkea. Keli oli mitä mahtavin ja messu yleisö oli oikein iloista porukkaa. Ajaminen Turussa oli mukavaa ja ajoimmekin viiden päivän aikana ennätykselliset 20 esitystä! Nyt alkaakin olla miehet levon tarpeessa ja kalusto huollon tarpeessa. Kokemus oli hieno kuljettajille ja olo on väsynyt mutta onnellinen!

17.8.2013 EURAJOEN MARKKINAT TARJOSI KOKEMUKSIA

Eurajoen markkinoilla meillä oli kaksi esitystä joista toinen heti aamusta ja toinen markkinoiden lopuksi. Sade meinasi kiusata tapahtumaa mutta onneksi teimme katoksen eikä vesi satanut ihan vaaka tasossa ja näin saimme esitykset ajettua ja yleisöäkin riitti. Eurajokelaiset eivät siis ole sokerista tehtyjä! :) Esitysten välissä jotenkin ajauduimme Miss Model of the World osakilpailu tuomaristoon! Joten uusia kokemuksia tuli tältäkin reissulta! :)

 

9-10.8.2013 POWERTRUCK SHOW

Tänä vuonna powertruck show tarjosi noin 200 näyttelyrekkaa, Miss Powertruck kisat, Crazy Drivers shown ja Rock night oli molempina päivinä joten tekemistä ja katsomista ihmisille oli kyllä järjestetty. Meillä tapahtuma sujui hyvin mutta jouduimme sään takia tekemään katoksen jotta showt saatiin vedettyä. Kävimmepä katsomassa Janne Niskan nosturista aluetta ja kyllä kun yli 100 metriä korkeutta on jalkojen alla niin pallokin alkaa näyttää kovin pieneltä! :)

 

5.8.2013 KUOPIO ROCKCOCK FESTARIT TAKANA

Kuopion reissu oli kyllä kertakaikkiaan hieno. Aurinko paistoi, hyvää musiikkia, Kallaveden maisemat, vanhoja ja uusia tuttuja tuli tavattua ja vielä kun esitysten aikana porukka oli mukana koko sydämestä ja sitä porukkaahan riitti joka esitykseen paljon! Kävipä pallon sisällä muuan artistikin.. Tapahtuma oli hienosti järjestetty ja meininki ylipäätään näytti kaikilla olevan ROCK eli nyt kun festarit on rokattu menemään niin jäämme odottamaan josko sitä ensi vuonna pääsisi taas KuopioRockCock:iin!

30.7.2013 CAGERIDERS ROKKAA FESTAREILLA

Cageriders pyöri ensin Raakuna Rockissa 19-20.7 Lappeenrannan suunnalla ja sitten on luvassa Kuopio RockCock 2-3.8 eli Festareita ja vielä kunnon rock asenteella luvassa eli nyt kannattaa tulla katsomaan kunnon rytinää! Kuskit viihtyivät Lappeenrannassa oikein hienoissa linnoituksen maisemissa ja hyvän musiikin pauhatessa taustalla oli työn teko erittäin mukavaa ja tuli oikein kesäfiilis! Joten ei muuta kuin nokka kohti Kuopiota jos Rock sekä moottoripyörät kiinnostaa.. Kuvassa vielä tapahtuman tärkeä työn tekijä joka piti meistä huolta tapahtuman aikana joten päästimme hänet palloon yhden esityksen ajaksi ja ilmeestä päätellen kokemus oli mukava :)

9.7.2013 JÄMI FLY INN

Olipa sitten hieno tapahtuma täynnä actionia! Taivaalla oli taitolentoa,laskuvarjoja,hävittäjiä ja kaikkia muita härveleitä. Meille tapahtuma tarjosi paljon kokemksia mm. päästiin ohjaamaan lentokonetta ja vielä taitolentokone kyydityksiä oli luvassa joten kivaahan oli! Kyllä jonkun näköinen lentokone kärpänen pääsi molempia puraisemaan joten tiedä mitä me keksitään tulevissa stunteissa.. Myös kääpiö autoja oli paikalla fiatit,mersu ja muut edustettuna kuvia löytyy meidän facesta. Suosittelen taphtumaa kaikille! Oli hieno.. Erityis kiitos RATEKU OY:lle joka auttoi meitä monessa jotta saatiin paketti viimeisteltyä kuntoon ja Jämin reissu onnistui täydellisesti.

Kuvassa pallo valmiina ja odotellaan jännityksellä tapahtuman alkua.

25.6.2013 JUHANNUS KEIKKA

Juhannus piti meidät kiireisenä ja nyt oltiinkin sitten reissussa Vuokatin suunnalla. Juhannus tapahtuman järjestivät yhdessä RATEKU, Orellgroup, Rengashuiput, Veljekset Hyvönen sekä tapahtuma paikkanakin toiminut Naapurivaaran Lomakeskus. Paikkahan on allekirjoittaneen alkuperäinen kotipaikka ja saimmekin erityisen hyvän vastaan oton. Oli myös ilo ajaa "kotiyleisölle" ja näin kiittää kaikkia niitä jotka ovat minua ja meitä auttaneet ja samalla näyttää minne asti on päästy. Saimme kyllä myös viettää Juhannusta koska meille oli järjestetty sauna, savusauna ja grilliherkut :) Kiitos kaikille osallistujille.

-Sasja

16.6.2013 TOYOTA MATERIAL HANDLING

Toyota päätti järjestää vaihtokone päivät jonne mekin pääsimme ajamaan. Täytyy sanoa että järjestäjällä oli hienot puitteet, oli ruokalat,japanilaiset puutarhat ja museo kaikki samankaton alla. Iso kiitos tapahtuman tekijöille ja nähdään tulevissa tapahtumissa. Kuvassa pallo kasattu ja odotellaan tapahtuman aukeamista.

10.6.2013 PORVOON REISSU TEHTY

Käytiin pyörimässä tällä kertaa povoossa. Paikka oli jo sinänsä oikein hieno ja kun tapahtuma oli Riverside truck meeting niin sehän tarkoitti että myös todella hienoa kuljetus kalustoa oli nähtävillä noin sadan auton verran. Sää suosi meitä jälleen ja se tuntui miehissä eli siis kuumat oli paikat ja selkä nahatkin lähti kuoriutumaan. Suosittelemme tapahtumaa rekka kulttuurista pitäville näitä alan tapahtumia kun ei suomessa liiaksi ole. Lisää kuvia ja tunnelmia löydät facebookista.

29.5.2013 PÄIVITYKSIÄ TULLUT

Päivityksiä on nyt sitten saatu vähän joka alalla eli keikka kalenteri senkun täyttyy kuten myös yhteistyö kumppanit. Uutuutena nyt Mainos Hietala Tampereelta. Myös kuskien vapaa ajan vaatteet on saatu uusittua ja hupparit sekä ajotakit lyötyvät STR:n kuvastosta ja esimerkiksi tällaisia painatuksia puolestaan saa teetettyä Mainos Hietala Oy:ssä

19.5.2013 HELSINKI AIR & MOTOR SHOW LIVE

Lauantaina 18.5.2013 järjestetyssä Moottori urheilu spektaakkelissä oli myös meidän tiimillä kunnia olla esiintymässä noin sadan superauton,Daniel Bodinin(FMX),Martin Sonkan(taitolento) ja lukuisien muiden huipputekijöiden joukossa. Tapahtumassa todellakin riitti pärinää ja menoa. Sateiltakin vältyttiin ja meno oli oikein kesäisen räväkkää! Erikois kiitokset lähtevät vielä Levirally centerille ja Stunt Janille jotka päästivät meidän Hepenkin osaksi heidän Stuntshowtaan. Kiitos myös järjestäjille ja toivottavasti vastaava tapahtuma on tiedossa ensi vuodellekkin. Kuvassa tunnelmia pallon sisältä.. Kyllä se vaan toimii yleisö magneettina

5.5.2013 CAGERIDERS VIETTI VAPUN TÄNÄVUONNA SÄRKÄNNIEMESSÄ

Vappuna sää Tampereella oli aurinkoinen mutta viileä, sehän ei tunnelmaa latistanut sillä Särkänniemen valtasi Hevisaurukset, Cageridersin pojat ja myös Maltti ja Valtti. Tämä asetelma takasi että show meininki oli kohdallaan ja ihmiset viihtyivät vilusta huolimatta. Meidän porukka viihtyi särkänniemessä oikein mukavasti ja tuolta facebookin puolelta näät mitä kaikkea sitä siellä touhuttiin. Cageriders Facebook

 

28.4.2013 MIKKELIN KAMPUSFESTARIT TAKANA

Mikkeli oli kuskeille mukava kokemus, niinkin mukava että haluaisimme pikimmiten uudestaan ajamaan sinne. Ihmiset oli hyvin intohimoisia surmanajon suhteen ja kyllä tuli kivasti positiivista palautetta. Kaupunki oli molemmille käymätön paikka, mutta tykästyimme siihen heti. MAMK oli järjestänyt festarit keskelle Mikkelin toria ja pallo torin keskellä oli näyttävä sekä ilmeisen houkutteleva näky ohi kulkeville ihmisille. Kiitos vielä tapahtuman järjestäjälle.

24.4.2013 STR JA CAGERIDERS YHTEISTYÖ JATKUU

Eilen käytyjen neuvotteluiden jälkeen sekä STR ja Bikedoctor jatkavat onnistunutta yhteistyötä Cageriders ryhmän kanssa. Molemmat Bikedoctor ja STR ovat olleet tukemassa Surmanajo ryhmää alusta alkaen. Kuvassa Bikedoctorin Miksu sekä Cageridersin Hepe sinetöivät jatko sopimuksen vielä rehdillä kädenpuristuksella.

21.4.2013 NYT ON VUODEN ENSIMMÄINEN ESITYS TAKANA

Ensimmäinen esitys pidettiin tänä vuonna Savikoskella. Savikosken kyläyhdistys järjesti pienen tapahtuma jossa meillä oli ilo olla vierailevana tähtenä. Tapahtuma päivä oli hieno kevät päivä ja makkaran tuoksu sekä hyvä tunnelma paikan päällä kruunasi meidän kauden aloituksen. Myös keikka kalenteriin on tullut runsaasti päivityksiä joten käykää katsomassa missäpäin sitä tulevana kesänä ajetaan ja tervetuloa katsomaan showta. Tästä on hyvä jatkaa!

18.2.2013 TALVI VALMISTAUDUTTU

Vuosikin on ehtinyt vaihtua tässä valmistautuessa ensi kauteen. Nyt on pyörät pesty ja huollettu sekä molemmat kuskit ovat talven aikana treenanneet kovasti fysiikkaa että kroppa kestäisi taas tulevan vuoden G-voimat. Myös kuljetus kaluston huoltoon ja parantamiseen on aikaa nähty. Nyt siis keikkamyynti on kovasti käynnissä joten varaa meidät omaan tapahtumaasi vielä kun ehdit.

10.9.2012 TURKKUSEX

Turkkusex jatkoi siitä mihin Sami Kontio Challenge jäi eli siis erilaisia helikoptereita oli turussakin pyörimässä! :) Messuilla olikin meille vähän uutta, sillä pääsimme ajamaan esityksiä pimeällä ja tämähän mahdollisti sen, että pallo saatiin valaistua ja disco käyntiin! Pimeässä ajo sekä valot toivat aivan uusia ulottuvuuksia ajamiseen ja ilmeisesti yleisöllekkin, koska melu oli aivan käsittämättömän hieno! Tapahtuma oli kiva piristys näin suomen syksyyn sillä kelit alkaa viilentyä ja ihmiset valmistautua talveen. Messuilla kuitenkin pääsi vielä kesä tunnelmaan sillä tyttöjen minihameet, jotka kuitenkin muistuttivat lähinnä vyötä piristivät mieltä. Eli siis jos kauniit vähäpukeiset naiset tai helikopterit kiinnostaa suosittelen piipahtamaan Turussa! Lopuksi vielä kuva Irina Tundrasta jolla omien rohkeiden esitysten jälkeen riitti vielä rohkeutta tulla palloonkin :)

 

 

20.8.2010 SAMI KONTIO CHALLENGE

Nyt on sitten kotiuduttu Tikkakoskella järjestystä lentonäytöksestä.. Nähtävää sitten riittikin sillä paikalla oli mm.Baltic bees suihkukoneineen ja nippu taitolentäjiä sekä löytyipä sieltä F1 autokin! Lentäjien suoritukset olivat kyllä huikeita eikä näitä taitureita liian usein pääse näkemään. Lisäksi tapahtumassa oli maanäyttely jossa koneita pääsi tutkailemaan hieman lähempää eli siis oikein viihdyttävä tapahtuma kokoperheelle.

13.8.2012 SAMI KONTIO CHALLENGE

Seuraava keikkamme on Jyväskylässä Sami Kontio Challenge tapahtumassa 18-19.8 tulepaikalle!!

13.8.2012 POWER TRUCK SHOW

Alahärämässä pidetty PTS toi kylllä taas hienoja kokemuksia Cageridersin pojille! Sasja pääsi jopa testaamaaan kenties ensi vuoden pallo kalustoa :) Paikan päällä oli raskasta kalustoa joka pojan makuun ja kyllä sieltä meillekkin jokunen rekka olisi kuljetus kalustoksi kelvannut :) Paikan päällä oli myös jenkki autoja, tuning autoja,  miss.PTS kisa ja näkyipä siellä voimamiehiäkin.. Eli kaikille oli kyllä jotain katsomista joten ei ihme että tapahtumassa kävi yli 30000 ihmistä! Tässä vielä pari fotoo tapahtumasta.. (lisää täältä http://www.facebook.com/Cageriders) Lopuksi täytyy todeta että ei tämä surmanajo homma mikään huono ole :)

 

 

26-29.7.2012 KOTKAN MERIPÄIVÄT

Kotkassa meillä oli kova urakka sillä viikonlopun aikana ajoimme yhteensä 15 esitystä joka alkoi jo ukoissa tuntua varsinkin kun lämpöä riitti ja molemmat kuskit olivat saaneet selän jumiin jo ennen esityksiä. Onneksi meidän apumies Jesse toi repullisen rohtoja ja näin selvisimme tästäkin urakasta. Yleisön hyvä fiilis tarttui myös meihin ja auttoi jaksamaan. Myös julisteita meni kiitettävä määrä kuten kuvasta näkyy. Reissu oli kerrassaan loistava ja ehkäpä tulemme ensi vuonna uudestaan?

 

16.7.2012 KEURUUN MARKKINAT

Nyt on sitten markkinat käyty ja olipahan hieno reissu! Sää suosi kuin suosikin meitä vaikka oli luvattu rankkoja sateita. Vähän pressuja välillä päälle ja sitten pyyhkeiden kans kuivaamaan ja hienosti löytyi aina sopiva rako käydä vetää show läpi! Ihmisiäkin riitti ja markkinoilta löytyi ihmisille kaikenmoista toimintaa helikopteri lennätystä,jousiammuntaa,rallisimulaattoria sekä tietysti pomppulinna ja possujuna! Paikan päällä olleet ihmiset olivat erittäin mukavia ja olipa osa aikas kauniitakin :) Tällä kertaa saimme huijattua myös järjestäjän sekä yhden hänen työkaverinsa yhtäaikaa meidän kanssa palloon kiitos heille!

 

 

3.7.2012 LÖYTTY OPEN AIR!

Elimäellä Löytty Open Air festarit oli todella positiivinen kokemus. Paikka jossa asuu 100 ihmistä täyttyi lauantaina ja festarialue oli tupaten täynnä lähes kokopäivän! Kuskien kannalta paikka oli loistava! Sää suosi vaikka vähän uhkaavalta välillä näyttikin, yleisö oli mukana todella hyvin eikä kukaan jäänyt kylmäksi ei edes naiset ;)

 


 

20.5.2012 KEIKKAILTIIN KAUSTISILLA

Kaustisilla käydessämme löysimme kovimman fanin ikinä! Tämä pieni mies oli teipannut pyöränsä täyteen tarrojamme! ja pyysipä niin monta julistetta että on varmaan tapetoinut huoneen seinät niillä :)

 


 

11.5.2012 CAGERIDERS MYÖS FACEBOOKISSA

Käy tarkistamassa meidän facebook sivut osoitteesta www.facebook.com/Cageriders . Tykkäämällä meistä saat ajankohtaista tietoa meidän touhuista! BE THERE!


2.5.2012 CAGERIDERS VIETTI VAPUN HAAPAVEDELLÄ

 

Team Ryyppymäki järjesti haapavedellä harrasteajoneuvo näyttelyn, jossa kävimme keikan heittämässä. Paikan päällä oli mukava meno ja Ryyppymäen pojat kyllä saavat pisteet meiltä! Hienoa porukkaa! Tapahtumasta jäi hyvä maku ja suosittelemme piipahtamaan kyseisessä tapahtumassa jos noillamain olette liikenteessä.


 

2.4.2012 TÄMÄN VUODEN EKA KEIKKA TAKANA JA PARI PÄIVITYSTÄ KALENTERIIN

Tämän vuoden ensimmäinen keikka oli Kärsämäellä. Keikkahan meni hyvin, yleisöä riitti ja ihmiset tuntuivat pitävän näkemästään. Juurikin tämän takia tällaisen yleisön edessä oli loistava fiilis esiintyä ja meno sen mukaista.

 


 

2.2.2012 UUSI PROMOVIDEO ILMESTYNYT

Kia von Schantz teki lopputyönään Cage Ridersille mahtavan promovideon. Katso video täältä

 


 

30.1.2012 ALKUVUOSI TREENATTU UUTTA SHOWTA

Talvi on mennyt tiiviisti treenatessa uusia showkuvioita ja show on entistä upeampi.

 


 

15.9.2011 TERVEISIÄ MAXPO MESSUILTA

Tuli käytyä Maxpo messuilla. Säät suosivat vaikka sateen uhka leijui ilmassa koko viikonlopun. Yleisöä oli paikalla kiitettävästi ja yleisö oli mahtavaa! Kiitokset Hankintavinkeille ja SKF:lle, joiden osastolla oli kunnia esiintyä. Rakentamaansa palloa pääsi vielä kerran testaamaan legendaarinen surmanajaja Mikko Leivo vaimonsa Heidin kanssa. Heidän jäähyväisnäytöksensä nähtiin Maxpossa. Seuraavaksi suuntana on Petrol Circus Helsingin messukeskuksessa 24 - 25.9. Nähdään siellä!

 


 

img

19.7.2011 TREENIT TUOTTANUT TULOSTA JA CAGE RIDERS VALMISTAUTUU EKAAN KEIKKAAN

Vihdoin ja viimein tiukka treeni alkaa näyttää tuloksia ja Cage Riders on valmiina elämänsä ensimäiseen keikkaansa Katnrifestareilla Orimattilassa 21. - 23.7.2011. Saappaat on isot täytettäväksi. Pallo ja show on nimittääin ostettu Mikko Leivolta ja hänen vaimoltaan jotka viimeisen kuuden vuoden aikana ovat esiintyneet pallo-shownsa kanssa 26 eri maassa. Heidän historiaan voit tutustua täällä: www.extremeglobe.com

Pallossa on pyöritty paljon, niin paljon että välillä ei tiennyt ollaanko oltu ajamassa vai tulossa ruotsin laivalta. Kunnes pää ja maha saatiin pyörimistä kestämään olikin uudeksi ongelmaksi tullut G-voimat jotka tuntuivat pakaroissa asti.

Vihdoin ja viimein pohjoisnapakin tuli valloitettua ja alkoi kaksinajotreeni. Ajaminen alkoi luistaa kiitettävästi ja oli aika suunnitella keikkailua. Rupesimme harjoittelemaan showkuviot kuntoon ja etsimme käsiimme sopivan kuljetuskaluston, perustimme firman ja aloitimme henkisen valmistautumisen.

Nyt siis keikkaan valmiina ja ensi esiintyminen tulee olemaan Orimattilan kehräämön kantrit tapahtumassa. Ole paikalla ja tule jutulle.

 

Loading

KUVAGALLERIA

YHTEYSTIEDOT

Cageriders OY
show@cageriders.fi
P. 044 567 9110