KUSKIT ESITTELYSSÄ

Cage Riders ylpeänä esittelee nämä kaksi taitavaa kuskia jotka yli 60 km/h tuntivauhdissa uskaltautuvat kaksistaan palloon. Menneisyydessä on paljon hikisiä tunteja niin stunttailun, enduron,- kuin roadracingin parissa. Joten ajotaidot ja fysiikka ovat riittäneet myös valloittamaan pallon jossa miehiin kohdistuvat G-voimat tuntuvat isommassakin miehessä.

 

 

 

JARNO KARANTO

Ensimmäinen crossipyörän sain isältäni kun olin noin 4-vuotias ja siitä alkoikin kova harjoittelu paikallisella Matinmäen crossiradalla. Äkkiä Yamahan 50cc puoliautomaatin tilalle tulikin Kawasakin 60cc ihan oikeilla vaihteilla oleva kulkinen, jolla ajettiin kilpaakin muutaman kerran "junnujen" sarjassa. Ensimmäisen Honda Monkeynkin taisin saada noin 6-vuotiaana jonka onnistuin melko äkkiä kolaroimaan mökkitiellä naapurin pakettiauton kylkeen, kolarissa meni mopo, pakettiauto ja nuori kuskikin korjauskuntoon muttei täysin korjauskelvottomaksi kuitenkaan =)

>> LUE LISÄÄ

 

SASJA LAAJOKI

Ensimmäisen kosketuksen mopoilun maailmaan sain jo 4 vuotiaana serkun mopolla joka kyllä päättyi ensin puuhun törmäykseen josta toivuttua kokeilinkin puu veneen kyljen kestävyyttä.. ei siis ruusuinen alku mutta alku kuitenkin. Tämän jälkeen ajoimme serkun mopolla silloin tällöin siihen asti kun äiti teki elämänsä virheen ja hankki pojallen mopon ollesani 8v.

>> LUE LISÄÄ

 

 

YHTEYSTIEDOT

Cageriders OY
show@cageriders.fi
P. 044 567 9110