KUSKIT ESITTELYSSÄ

imgCage Riders ylpeänä esittelee nämä kaksi taitavaa kuskia jotka yli 60 km/h tuntivauhdissa uskaltautuvat kaksistaan palloon. Menneisyydessä on paljon hikisiä tunteja niin stunttailun, enduron,- kuin roadracingin parissa. Joten ajotaidot ja fysiikka ovat riittäneet myös valloittamaan pallon jossa miehiin kohdistuvat G-voimat tuntuvat isommassakin miehessä.

 

 

 

PASI "HEPE" HEIKKILÄ

Hankin ensimmäisen moottoripyöräni (KTM GS 125 -80) 17-kesäisenä. Pyörällä ajelin montuilla ja jääradoilla kaksi vuotta, jonka jälkeen seurasi parin vuoden tauko. Tauko loppui, kun ostin 250-kuutioisen KTM:n. Myöhemmin 250-kuutioinen vaihtui piikkiseen merkin pysyessä edelleen saman. Tällä piikki kotarilla kiersin Päijänteen vuonna 2000.

>> LUE LISÄÄ

 

SASJA LAAJOKI

Ensimmäisen kosketuksen mopoilun maailmaan sain jo 4 vuotiaana serkun mopolla joka kyllä päättyi ensin puuhun törmäykseen josta toivuttua kokeilinkin puu veneen kyljen kestävyyttä.. ei siis ruusuinen alku mutta alku kuitenkin. Tämän jälkeen ajoimme serkun mopolla silloin tällöin siihen asti kun äiti teki elämänsä virheen ja hankki pojallen mopon ollesani 8v.

>> LUE LISÄÄ

 

 

YHTEYSTIEDOT

Cageriders OY
show@cageriders.fi
P. 044 567 9110