SASJA LAAJOKI

syntynyt:1988

Pituus: 169

Paino:70

Kotikunta:Sotkamo

Harrastukset:Moottoripyöräily ja sali

Harrastanut moottoripyöräilyä: Koko iän välillä enemmä välillä vähemmän.

 

NYKYISET PYÖRÄT

  • Suzuki GSX-R 600cc 2001 (RR)
  • Suzuki GSX-R 600cc 2001 (Stunt)
  • Suzuki GSX-R 600cc 2002 (Katu)
  • Yamaha YZ 250 1990 (jäärata)

 

HISTORIA:

 

Ensimmäisen kosketuksen mopoilun maailmaan sain jo 4 vuotiaana serkun mopolla joka kyllä päättyi ensin puuhun törmäykseen josta toivuttua kokeilinkin puu veneen kyljen kestävyyttä.. ei siis ruusuinen alku mutta alku kuitenkin. Tämän jälkeen ajoimme serkun mopolla silloin tällöin siihen asti kun äiti teki elämänsä virheen ja hankki pojallen mopon ollesani 8v.

Mopolla ajo rupesi tympimään 14-15v iässä ja rupesin harjoittelemaan keulimista ynnämuuta temppulua.

Kun 16v tuli täyteen piti laittaa stunt piikki ja katu piikki niillä sitten harjoiteltiin ja kurvailtiin kaks kesää ja talvet myös omavalmisteisilla pultti renkailla.

18 vuotta täytettyä siirryin vauhdikkaamman lajin pariin ja harjoittelin Road Racingia pari vuotta samalla yritin ylläpitää stunt taitoja mankilla.

20v Tuli mittariin ja armeijan harmaat kutsuivat siellä toimin tietenkin Taistelu lähettinä eli Prätkän ja kelkan sarvissa metsän keskellä puita pujoteltiin. Vapaa ajalla alkoi mankilla stunttaus tympiä ja RR pyörästä rakennettiin stunt prätkä. Pari vuotta stunttia ajelinkin ahkerasti rajoitin paukkui niin myös koneet,renkaat ja joskus joku liekehtivä lautaseinäkin taisi paukahtaa rikki ajettuani sitä päin.

Mutta nyt siis uudet kujeet Hepen kanssa Mikko Leivon vanhassa ja herran itse rakentamassa surmanajo pallossa jonne stunt valmentajani Onni Puurunen minut järjästi.

 

 

 

 

SASJA

YHTEYSTIEDOT

Cageriders OY
show@cageriders.fi
P. 044 567 9110